AFSPRAAK MAKEN

DATA-ANALYSE

Wij zijn een ervaren partij op het gebied van data-analyse. Zo brengen wij voor meerdere klanten belangrijke stuurinformatie over omzet en marges in beeld. Dit middels een overzichtelijk en realtime bijgewerkt management dashboard. Hierdoor kunt u zelfs op afstand nog goed volgen hoe uw organisatie er voor staat en is tijdig bijsturen mogelijk. Voor handelsondernemingen wordt tevens een geld-goederenbewegingen in kaart gebracht. Hiermee kunt u zien of alles wat u ingekocht heeft, ook tot omzet heeft geleid. Goed inzicht in afval en uitval maakt hier ook onderdeel van uit. Risico’s op diefstal van uw goederen, maar ook op inefficiënte bedrijfsprocessen worden hierdoor ook een stuk verminderd.

Wij hebben een aantal klanten voor wie wij dit hebben uitgevoerd, en de resultaten waren verbluffend. Zelfs zo verbluffend, dat deze klanten nu vaak zelf een eigen team van professionals hebben met wie wij samen de geld-goederenbeweging nog verder verfijnen. Wij helpen u van A tot Z met de analyses, en kunnen met onze ervaring ook vergelijkingen trekken ten opzichte van de branche waarin u actief bent.

We werken daarbij nauw samen met onze betrouwbare IT-partner Multegra Automatisering B.V. Het feit dat zij in hetzelfde kantoor als wij gehuisvest zijn zorgt voor korte, directe lijnen, en een optimaal resultaat voor uw organisatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden, of wilt u een demo bij u op locatie, of bij ons op kantoor live op scherm? Dat kan vandaag nog geregeld worden!