AFSPRAAK MAKEN

JAARREKENING

De controle van de jaarrekening wordt nog weleens ervaren als een noodzakelijk kwaad, met weinig toegevoegde waarde. En dat is zonde, omdat tijdens een jaarrekeningcontrole uw volledige organisatie wordt doorgelicht. De complete analyse van uw bedrijf tijdens de uitvoering van de jaarrekeningcontrole kan wel degelijk meerwaarde voor uw organisatie kunnen opleveren. U staat vervolgens bij de keuze voor een controlerend accountant voor een flinke uitdaging. Aan welke partij kunt u met een gerust hart de opdracht voor de jaarrekeningcontrole verstrekken? En gaat u bij die partij dan de meerwaarde ervaren die uw organisatie verdient?

Met Van Wezel Audit gaat u ervaren dat de controle van de jaarrekening een flinke meerwaarde gaat opleveren. Maar hoe komt die meerwaarde bij Van Wezel Audit tot uitdrukking?

De opdracht die wij uitvoeren beperken wij niet tot het afvinken van uw jaarrekening met daarbij een getekende controleverklaring, maar levert u een complete APK-keuring van uw organisatie op inclusief onze digitale rapportages met aanbevelingen. Daarmee kunt u verder in het door ontwikkelen van uw organisatie. Zo doorgronden wij samen met u of uw organisatie ‘’in control is’’, en waar verdere verbetering mogelijk is. Wij geven u niet alleen antwoord op de vraag of uw operationele en financiële bedrijfsvoering op orde is, maar ook of uw IT-omgeving bestand is tegen de gevaren van nu zoals hacks of datalekken. U zal helaas niet de eerste organisatie zijn die door dit leed kan worden getroffen.

Maar wij geven u daarnaast ook de broodnodige antwoorden op welke wijze u het best uw onderneming kunt aansturen, zoals:

  • Inzicht in welke productcategorieën, afzetmarkten of klantgroepen u de beste resultaten boekt. Dit heeft bij een aantal van onze trouwe klanten al geleid tot meer focus op marges en een betere omzetsturing, waardoor het bedrijfsresultaat aanzienlijk verbeterd is!
  • Wij geven u adviezen op operationeel en fiscaal gebied. Zo denken wij mee over mogelijke herstructureringen, beheersing van bedrijfsprocessen en het benutten van iedere fiscale kans die zich voordoet. Wilt u weten hoe? Bel, mail of app ons geheel vrijblijvend, of kom gerust eens binnen in ons moderne kantoor voor een goed gesprek met een lekker kopje koffie.
  • Wij analyseren uw bedrijfscultuur en de capaciteit en kwaliteit van uw personeelsbestand. Zo krijgt u inzicht of uw opdrachten in lijn liggen met uw capaciteit, en of u een bedrijfscultuur heeft waarmee de beste resultaten behaald kunnen worden.
  • Wij helpen u met de omslag naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en het rapporteren van uw beleid in de jaarrekening. Dit is een heel actueel thema, waar u zeker ook mee kunt scoren mits u er op de juiste manier mee aan de slag gaat. Wilt u weten hoe? Dat leggen wij u graag uit!

Wij geven ons glasheldere oordeel in een keurige rapportage. Deze kan een kritische toon bevatten, maar dit is uitsluitend bedoeld om u en uw organisatie naar een hoger niveau te brengen. Samen met u op weg naar een nog betere organisatie is onze drijfveer. In dit streven verliezen wij de belangen van uw stakeholders natuurlijk niet uit het oog.