AFSPRAAK MAKEN

EEN ENTHOUSIAST TEAM

Van Wezel Audit is gespecialiseerd in de uitvoering van controleopdrachten. Een enthousiast team van bijna 15 medewerkers verzorgt diverse uiteenlopende opdrachten voor onze klanten. Wij zijn gevestigd in Rijnsburg (vlakbij Leiden), maar zijn actief in Zuid-Holland en daarbuiten.

Binnen de uitvoering van controleopdrachten valt een onderscheid te maken naar enerzijds wettelijk verplichte controles en overige (vrijwillige) controles. Accountantsorganisatie hebben een vergunning nodig om wettelijke controleopdrachten uit te voeren. Van Wezel Audit beschikt over zo’n vergunning. Het aantal kantoren wat een controlevergunning heeft, neemt de laatste tijd af. Vooral omdat kleinere kantoren niet meer in staat zijn om te voldoen aan de kwaliteitseisen die door toezichthouders (bijv. AFM en SRA) worden opgelegd.

Wij hebben bewust ervoor gekozen om onze focus te leggen op de uitvoering van controleopdrachten en zijn daarom in de afgelopen jaren sterk gegroeid.

Wij helpen u graag om uw bedrijf beter in de grip te krijgen! Dit door u te wijzen op de mogelijkheden om risico’s te verkleinen en aan te geven op welke wijze er verbeteringen in uw bedrijf mogelijk zijn.

WAAROM VAN WEZEL AUDIT?

  • Wij zijn een kantoor met 1 vestiging en hebben daarom korte lijnen. We kunnen snel schakelen
  • Van Wezel Audit is een van de bv’s bij Van Wezel. Hierdoor kunt u gebruik maken van de kennis die bij onze andere collega’s aanwezig is. Denk hierbij aan fiscale vraagstukken, maar ook advisering in brede zin. Hierdoor heeft u al uw accountancy-diensten onder 1 dak. Dit werkt efficiënt en zorgt ervoor dat er geen extra kosten gemaakt hoeven te worden.
  • Veel van onze collega’s volgen een opleiding tot registeraccountant. Hierdoor zijn zij 1 dag in de week bezig met hun studie waardoor zij veel kennis op doen die ook in de praktijk gebruikt kan worden.
  • Van Wezel Audit heeft na een aantal jaar veel ervaring opgebouwd in verschillende branches, waarschijnlijk ook in dat van u. Daarnaast zijn wij groot voorstander van het zo min mogelijk wijzigen van teams. Hierdoor gaat er geen kennis verloren en kunnen wij de controle efficiënt uitvoeren. Dit voortkomt ook dat u jaarlijks onnodig dezelfde vragen krijgt wat de nodige irritaties opwekt bij klanten
  • Het aantal kantoren wat een controlevergunning heeft, neemt de laatste tijd af. Vooral omdat kleinere kantoren niet meer in staat zijn om te voldoen aan de kwaliteitseisen die door toezichthouders (bijv. AFM en SRA) worden opgelegd. Zoals hiervoor genoemd hebben wij bewust gekozen om onze focus op de uitvoering van controleopdrachten te leggen. We gaan dus niet voor half werk, maar pakken al onze opdrachten serieus aan!
  • Scherpe uurtarieven ten opzichte van grotere kantoren (Big Four), maar met behoud van kwaliteit
  • Persoonlijke benadering. We zijn goed op de hoogte van wat er speelt in uw bedrijf en oprecht geïnteresseerd in de ontwikkelingen binnen uw organisatie. Wij houden zo veel mogelijk rekening met uw wensen en proberen flexibel te zijn als door onvoorziene omstandigheden de planning van de controle aangepast moet worden

Naast bedrijven is het ook mogelijk dat accountants- of administratiekantoren bewust ervoor kiezen om zelf geen wettelijke controleopdrachten uit te voeren. Vanzelfsprekend voeren wij graag namens deze accountants- en administratiekantoren de controleopdracht uit. Dit doen wij in nauw overleg met het betreffende kantoor. Hierbij voeren wij alleen de controleopdracht uit. De overige werkzaamheden blijven gewoon uitgevoerd worden door het accountants- of administratiekantoor zelf.